Venlo Partners

Venlo Partners

Venlo Partners is als citymarketingorganisatie actief in het verbinden van partijen en initiatieven die Venlo via de binnenstad, evenementen en het studentenleven verder op de kaart zetten. Nieuwe en bestaande initiatieven worden aangejaagd. Lokale en regionale initiatieven worden ‘omarmd’ en gekoppeld aan de ‘branding’ van het merk Venlo.

Venlo Partners is door haar strategische samenwerkingsverbanden en haar pragmatische daadkracht als citymarketingorganisatie een onmisbare schakel tussen regionale ambities en de realisatie van projecten.

Zien & Doen in Venlo

Venlo heeft enorm veel te bieden! Het is een groene stad aan de Maas. Ook heeft de stad een mooi historisch centrum met unieke winkels en speciaalzaken. De omgeving is erg prachtig. Sla daarom de kleinere aantrekkelijke kernen zoals kloosterdorp Steyl en toeristische parel Arcen niet over. Het culinaire aanbod in de stad is van oudsher van hoge kwaliteit en op het gebied van kunst, cultuur en evenementen is er in Venlo voor elk wat wils. Zullen we wedden dat je tijd te kort komt?

Ga naar de website

Venlo Partners
Picardie 11A5911 BW Venlo