Theaterhotel Venlo

Theaterhotel Venlo

Het Theaterhotel Venlo heeft een ijzersterke en krachtige formule, uniek voor de wijde omgeving van de stad Venlo. Een formule die gasten een plaats op de eerste rang geeft en waar zowel de recreatieve bezoeker als de zakelijke reiziger een schitterende voorstelling van zaken krijgt.

Tussen de trotse rivier de Maas en het eeuwenoude Venlose stadhuis ligt Theaterhotel Venlo. Volledig ingebed tussen de roemruchte en indrukwekkende geschiedenis van een trotse stad uit duizenden. Te midden van de trendy en populaire Maasboulevard en de historische stadskern vindt de gast rust en luxe die verwacht mag worden van een viersterren hotel.

Het Theaterhotel Venlo ligt op loopafstand van alle belangrijke faciliteiten van de stad. Het hotel is gelegen aan de Markt, vlakbij het sfeervolle haven- en winkelgebied en biedt aantrekkelijke en betaalbare luxe met 42 stijlvolle kamers die alle zijn voorzien van alle gemakken, waaronder gratis high-speed internet (in het hele hotel) en alle gastronomische en theaterfaciliteiten van de Maaspoort. Je kunt er bovendien genieten van een overheerlijk ontbijtbuffet met lokale producten.

Fietsverhuur is ook beschikbaar om de omgeving te verkennen!

Ga naar de website