Streek Events

Streek Events

Welkom avonturier!

Trek oow stievels mar an! ~ Trek de laarzen maar vast aan!

Ga jij mee op ontdekkingsreis door de streek? Voel de passie, aandacht en de liefde voor deze streek met je partner, familie of vriendengroep. 

Met een unieke én goed gevulde Streektas ga jij op pad om de streek te ontdekken en letterlijk te proeven. Je struint langs de mooiste historische pareltjes en meest unieke trekpleisters die de streek te bieden heeft. Je beleeft de omgeving op deze manier met al je zintuigen.

Iedere Streektas is anders, net zoals de omgeving waar je doorheen wandelt.

Het verhaal

Streek-events is opgezet door Sara Jansen en het verhaal begon in 2019. Dat jaar stak Sara al haar energie in het organiseren van het Winterfestival in Ottersum. Plannen, organiseren en een hoofd vol creatieve ideeën zorgden voor een geslaagd event. Vanaf toen wist ze: dit wil ik vaker doen! 

Het idee van de ontdekkingsreizen door de Streek werd bedacht tijdens een avontuur in Zuid-Afrika. Sara ging mee op safari door het indrukwekkende Afrikaanse landschap. De passie en liefde waarmee de reisleider haar dingen liet zien en proeven, herkende Sara uit duizenden. Het was super inspirerend. Deze liefde voelt Sara óók voor haar roots. Die trots wil ze ook doorgeven aan eigen inwoners en toeristen die onze streek komen bezoeken.

Ga naar de website

Streek Events
Raadhuisplein 2
6595 AK Ottersum