Ria Joosten

Ria Joosten

Smaak, sfeer & meer

Verrassen, daar is het Ria Joosten Catering altijd om te doen. Bij zowel de organisatie als de catering van een sfeervol zakelijk of particulier evenement, zij zorgen ervoor dat uw gasten een unieke beleving ervaren.

Dit doen ze door continu te werken aan innovaties op het gebied van catering, smaak en beleving. Het overtreffen van verwachtingen staat hierbij centraal. Zij verdiepen zich in de wensen en behoeften van u én uw gasten. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om. Gasten proeven de pure smaak van onze gerechten, ze voelen aan dat de sfeer helemaal past binnen het totaalplaatje en misschien wel het allerbelangrijkste: ze voelen zich optimaal gast.

En u? U hebt een zorgeloze nacht vóór het feest of evenement en slaapt heerlijk voldaan erna. Dát is wat zij bedoelen met smaak, sfeer & meer!

Evenementen

Verrassen, daar is het bij Ria Joosten Catering altijd om te doen. Mensen verrassen door een ervaring te bieden die ver boven hun verwachtingen ligt. Zij denken met plezier mee over een bijzondere invulling van het evenement, ze bieden ondersteuning in de organisatie van begin tot eind en staan voor u klaar op de dag zelf! Zij zorgen ervoor dat u en uw gasten iets unieks beleven en bieden uiteraard Smaak, Sfeer & Meer.

Catering

De basis van ieder evenement is de catering van topniveau. Van bijvoorbeeld live cooking op locatie, de meest creatieve hapjes en amuses tot hoogstaand culinaire diners, het is allemaal mogelijk. 

Op zoek naar een culinaire invulling voor uw evenement of een heerlijke lunch of buffet? Laat u inspireren!

Locaties

Naast dat zij uw eigen locatie compleet kunnen omtoveren tot dé perfecte evenementenlocatie, hebben ze een breed aanbod aan locaties door heel Limburg voor uw evenement. Ze zijn trots op diverse eigen locaties en werken daarnaast al jaren prettig samen met diverse partner locaties. Laat u inspireren en vind de perfecte locatie voor uw evenement!

Ria Joosten
Doorbrand 26086 PK Neer