Parkhotel Horst

Parkhotel Horst

Verscholen in het landelijke groen te midden van de Kasteelse Bossen, op een plaats met een rijke en tastbare historie, ligt het prachtige viersterrenhotel Parkhotel Horst. Je vindt het hotel tussen Venlo en Venray, vlakbij Arcen en in levendig Limburg. Vanuit het hotel heb je een adembenemend uitzicht over het meer van de Kasteelse Bossen.

In het restaurant 'BØFF' is het heerlijk vertoeven, de diverse zitjes zijn ideaal voor een borrel of rustig overleg en in combinatie met het eigenwijze interieur zorgt dit voor een aangename sfeer. Daarnaast beschikt het hotel over uitstekende voorzieningen als een hotelbar, een terras aan het water, een lounge, een lift en twaalf vergaderzalen.

Wil je bijkomen van alle indrukken? Trek je dan terug in één van de prachtige hotelkamers of boek een heerlijke behandeling. Parkhotel Horst beschikt namelijk naast een verwarmd binnenzwembad, binnen- en buitensauna en een Turks stoombad ook over een gezellige Wellness Lounge en beautysalon Senssis, toegankelijk voor zowel hotelgasten als voor gasten uit de regio.

Voor de leukste, meest vrolijke en meest luxe arrangementen kun je ten alle tijden bij Parkhotel Horst terecht. Zij weten wat een hotel in huis hoort te hebben voor haar gasten. Kies uit onder andere een verwen-, actief- of romantisch arrangement en geniet tijdens uw verblijf hoe dan ook van de oprechte gezelligheid en bijzondere natuur in Limburg.

Ga naar de website

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961 NLHorst