Mind Mystery

Mind Mystery

Mind Mystery is een themapark in Horst waarbij niets is wat het lijkt. Benieuwd naar het verhaal? Lees dan hieronder verder!

De eigenzinnige Siebrandt Jacob van Moelberen was een fervent uitvinder met een bijzondere interesse in het waarnemingsvermogen, zwaartekracht en illusies. Hij reisde de hele wereld over met zijn papegaaien, Louis en Coco, om de geheimen van gravitatie te achterhalen. Siebrandt wilde objecten laten zweven, in de lucht laten vallen en naar de grond duwen.

Na jaren van onderzoeken en experimenten, was de dag dan eindelijk daar; hij voelde het met elke vezel in zijn lichaam. Er stond iets gigantisch te gebeuren. Met grote ogen voegde hij het laatste ingrediënt toe aan zijn formule. Uit het niets was daar een gigantische flits en een enorme knal – groot genoeg om de grond onder ieders voeten te doen schudden. Complete duisternis volgde.

Sinds deze explosie is er nooit meer iets vernomen van Siebrandt. Ze zeggen dat hij tot op de dag van vandaag in een andere realiteit nog steeds zijn zwaartekrachttheorie probeert te bewijzen. In het bos zijn er allerlei uitvindingen van Siebrandt teruggevonden waaronder zijn zelfbedachte optische illusies, maar ook rariteiten uit verre landen. Wij delen deze uitvindingen graag met jullie bij Mind Mystery, waar deze tentoongesteld zijn om jouw waarneming te testen.

Siebrandt’s huis? Dat is na de reusachtige ontploffing ondersteboven komen te staan en kan met geen mogelijkheid meer recht worden gezet. We vermoeden dat Siebrandt’s laatste proef gelukt is, want sindsdien vallen er bij Mind Mystery objecten naar boven….

Ga naar de website

Mind Mystery
Tienrayseweg 10C, 5961 NL Horst