Martens Asperges

Martens Asperges

In het kleine Noord-Limburgse dorp Tienray…

Noord-Limburg is het aspergegebied bij uitstek. Al drie generaties lang houdt het familiebedrijf Martens Asperges zich bezig met de teelt, de oogst, het verwerken en de verkoop van asperges. Het bedrijf gaat met de tijd mee, is innovatief maar bovenal staan bij de teelt, de oogst en de verwerking smaak en kwaliteit voorop.

Handel en verkoop

Locaties in Tienray, Vierlingsbeek en Apeldoorn

Al de asperges van Martens vinden via de veiling, de kleinhandel en de verkoop in onze winkels in Tienray, Vierlingsbeek en Apeldoorn hun weg naar de consument, de genieter, de horeca, groothandel en via export naar het buitenland.

Productie

Grootste zorg aan onze asperges

De gehele productie vanaf de aanplant, de oogst, het wassen, sorteren, schillen en verpakken houden we nauwlettend in de gaten. Ze besteden de grootste zorg aan onze asperges. Dit doen ze met hypermoderne machines, maar de belangrijkste spil in het productieproces zijn nog altijd de medewerkers.

Toonaangevend

Een begrip op het gebied van asperges

Asperges, ook wel de Koningin onder de groenten genoemd, verdient een Koninklijke behandeling en dat proeft u bij de asperges van Martens. Ze kunnen met recht zeggen dat ze met jarenlange inzet en ervaring toonaangevend zijn en een begrip op het gebied van asperges.

Restaurant Poort van Loon 

Genieten van heerlijke gerechten! 

Lunch, sfeervol, gezond, lekker, diner, snacken, bourgondisch, streekproducten...Enkele steekwoorden die absoluut van toepassing zijn op restaurant Poort van Loon! 

Werken met verse streek- en seizoensproducten is één van de belangrijkste pjilers van Poort van Loon. 

Of u nu uitrust na een fietstocht, of als u bourgondisch wilt dineren; u zult genieten van alles wat op de menukaart staat. 

Wij zeggen: Zeker een bezoek waard!

Ga naar de website

Martens Asperges
Mackayweg 2
5865 AL Tienray