la bienvenue

la bienvenue

Een plek waar je je thuisvoelt

Bij la bienvenue kun je genieten van eten, slapen en de mooie omgeving. Kleinschalig, zonder opsmuk en met een Frans tintje. Frans omdat de eigenaren, Jacqueline en Marc, 12 jaar met heel veel plezier een vakantie-accommodatie runden in Zuidwest Frankrijk, het land waaraan we zij hun hart hebben verpand. In de zomer van 2020 zijn ze teruggekeerd naar de 'roots' en ontvangen ze gasten bij la bienvenue. Limbursge gastvrijheid met een Franse ‘touch’.

Je bent van harte welkom in de gezellige en ruime vakantiewoning op deze mooie plek in het groene buitengebied van Venlo. Een comfortabele woning, van alle gemakken voorzien en met een eigen terras en tuin. Het verwarmde zwembad, de ligweide met zonnebedden en een knusse, overdekte veranda maken het tot een gezellig geheel.

Daarnaast bieden Jacqueline en Marc ook regelmatig table d’amis: samen tafelen in het avondzonnetje onder de veranda met een steeds wisselend gezelschap. Of reserveer met je kookclub, familie, fietsgroep, bestuur of zakelijk gezelschap voor een bijeenkomst en/of dineetje. Zij verzorgen alles met een bourgondische insteek om samen te genieten van de dingen die het leven mooi maken.

Laat je verrassen, Jacqueline en Marc kijken er naar uit om je te ontvangen bij ‘la bienvenue’ !

Eten

Table d’amis, etentjes met kleine gezelschappen onder de veranda, aan de rand van het zwembad. Zoals ze dat in Frankrijk deden, verzorgen Jacqueline en Marc ook bij ‘La Bienvenue’ regelmatig etentjes. Ze serveren mooie gerechten uit de Franse keuken, aangevuld met (h)eerlijke Noord-Limburgse streekproducten. Je kunt met je eigen groep, club, familie reserveren of aanschuiven bij de table d'amis die zij organiseren. Dan weet je van te voren niet wie er aan tafel zit, wat zorgt voor verrassende gezelschappen, bijzondere ontmoetingen en veel plezier. Ook voor vergaderingen (met aansluitend lunch of diner) kun je bij la bienvenue terecht.

Bon appétit

Slapen

Comfortabel en knus overnachten in Venlo, Noord-Limburg. Op het terrein van la bienvenue, landelijk gelegen in buitengebied ’t Ven in Venlo, bevindt zich een gezellige, zeer ruime en volledig ingerichte vakantiewoning. Op de begane grond een ruime woon-/eetkamer met een aparte keuken. Boven bevinden zich een grote slaapkamer en royale badkamer met ligbad en aparte douche. Je hebt een privé terras én tuin.

Ook voor zakelijk overnachten.

Bonne nuit

Omgeving

Noord-Limburg is een prachtige en veelzijdige toeristische regio. Een wandeling door het historische centrum van Venlo, een bezoek aan museum of theater, uitgebreid shoppen en je daarna culinair laten verwennen in één van de vele cafés of restaurants. Venlo heeft enorm veel te bieden. In de directe omgeving zijn diverse natuurgebieden met wandel- en fietsroutes. Langs de Maas, door kleine dorpjes of net over de grens in Duitsland.

Bonne journée

Ga naar de website

la bienvenue
Arenborgweg 92 5916 NM Venlo