Hotel Asteria

Hotel Asteria

Dineren, vergaderen, overnachten en feesten in Venray. Voel je welkom in Noord-Limburg, bij hotel Asteria. 

In het prachtige Noord Limburg vind je Hotel Asteria aan de rand van Venray. Gelegen in het gebied van de Limburgse Peel en Nationaal Park de Maasduinen is het de ideale uitvalsbasis voor al je wandel- en fietsvakanties.

Tijdens jouw verblijf bij Asteria ben je verzekerd van een heerlijk nachtje weg. In het restaurant Asteria en de gezellige brasserie zullen de verrassende gerechten je zeker smaken. Na een actieve dag is het ruime terras een fijne plek om in de zon te zitten met een hapje of een drankje. Sluit de dag af met een drankje in de hotelbar, voordat je neerstrijkt op de fijne bedden in jouw moderne hotelkamer.

Al onze hotelkamers zijn voorzien van gratis wifi, airconditioning, een zithoek en een badkamer met bad of douche. Mocht je meer luxe willen tijdens jouw verblijf, dan zijn de Deluxe kamers en suites met infrarood sauna geschikt voor jou.

En wat is er heerlijker dan samen genieten van een volledig verzorgd verblijf? Asteria biedt verschillende arrangementen aan die op voorhand geregeld kunnen worden. Zodat je tijdens jouw verblijf in Limburg nergens meer over na hoeft te denken. De hotelarrangementen zijn complete pakketten met interessante extra’s om jouw verblijf nog comfortabeler te maken.

Ga naar de website

Hotel Asteria
Maasheseweg 80a
5804 AD Venray