Fruitboerderij

Fruitboerderij 

Al meer dan 150 jaar bestaat het familiebedrijf van familie Görtz. Ze hebben een lange historie in het telen van fruit aan de vruchtbare oevers van de Maas.

Op dit moment telen ze de morel (kers), verschillende soorten peren, mirabellen, pruimen en appels. Van hun eigen fruit laten ze op kleine schaal streekproducten maken die ze verkopen aan lokale horeca en streekwinkels. Ook geven ze op afspraak rondleidingen (Tour de Fruits) over hun fruitteeltbedrijf. Daarnaast organiseren ze ‘Fruitig toeren’, een tour door de mooie omgeving van Kessel en Baarlo. En wist je dat ze ook geregeld plukdagen organiseren waarin jij zelf fruit kunt plukken?

Naast het telen van het heerlijke fruit zijn ze 2014 begonnen met het verbouwen van een schuur tot vakantiewoning (16 personen) in Baarlo. Omdat dit goed verhuurd en beoordeeld werd hebben ze de stap gezet om het recreatiebedrijf uit te bouwen met een boerderij (30 personen) en een schaapshut (30 personen) in Sevenum. 

Met behulp van al hun zeer gewaardeerde werknemers, familieleden en alle andere helpers heeft de familie Görtz hun bedrijf opgebouwd tot een prachtige combinatie: fruitteelt en recreatie.

 

Ga naar de website

Fruitboerderij
Ingweg 7 5991RE Baarlo