De Posterij

Restaurant de Posterij en museum Van Bommel Van Dam

Voorheen postkantoor, nu museum voor moderne en hedendaagse kunst & design. Sinds 2021 zit museum van Bommel van Dam op een gloednieuwe én historische locatie: in een volledig gerenoveerd rijksmonument uit 1938 aan de Keulsepoort in Venlo. Een echte blikvanger is het opvallende venster dat uit het dak steekt, ook wel de Duikbril genoemd. Vanwege de vorm, maar ook omdat je er een heel bijzondere blik op de binnenstad hebt. Vergeet bij je bezoek aan de tentoonstellingen niet om een kijkje te nemen op de benedenverdieping met zichtdepot en Stijlkamer, een ereplaats waar oprichters Maarten en Reina van Bommel van Dam via 3D hologrammen tot leven komen. 

Op de begane grond van museum van Bommel van Dam vind je museumrestaurant De Posterij, waar je kunt genieten van een drankje, lunch of borrel. In museumrestaurant De Posterij wordt gezorgd voor een beleving waarin duurzaamheid centraal staat. Verwacht smaakvolle en kleurrijke gerechten, boordevol pure voedingsstoffen; zuiver, toegankelijk en lokaal.

Kijk voor de actuele agenda op www.vanbommelvandam.nl/agenda-en-activiteiten. Smaakt het je naar meer? Boek nu een arrangement en laat je verrassen door een museumbezoek incl. smaakvolle seizoensproeverij met lokale ingrediënten bij De Posterij!

Onze arrangementen

De Posterij
Keulsepoort 15911 BX Venlo