Center Parcs

Centerparcs Limburgse Peel en Het Meerdal

Al meer dan 50 jaar is Center Parcs dé plek om nieuwe herinneringen te maken met je geliefden. Met compleet ingerichte cottages midden in de natuur, het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en een groot scala aan indoor- en outdoor activiteiten is Center Parcs de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie. En hoe divers het aanbod ook is, het staat allemaal in dienst van die ene, universele behoefte: samenzijn.

Center Parcs Limburgse Peel en Het Meerdal bevinden zich ongeveer 1,5 kilometer van elkaar af, en zijn beide gelegen aan de rand van het natuurgebied De Peel in de gemeente Horst aan de Maas. Een prachtig natuurgebied met heide, moerassen en knuppelbruggetjes. Er zijn legio aan recreatiemogelijkheden in de buurt van deze Limburgse vakantieparken. Wat denk je van een bezoekje aan Hertog Jan in Arcen, attractiepark Toverland in Sevenum? Ook Venlo ligt dichtbij. Ga shoppen in de binnenstad, of pik een van de vele terrasjes.

Center Parcs Limburgse Peel

Eindeloos wandelen en fietsen in het Limburgse natuurschoon. In Noord-Limburg vind je rust, ruimte en Limburgse Peel. Wandelen en fietsen wissel je af met cultuur snuiven in het nabije Venlo. Vakantie vieren, zwemmen, bowlen, eten en drinken, het kan allemaal bij Center Parcs Limburgse Peel. 

Center Parcs Het Meerdal

Op Center Parcs Het Meerdal vind je naast enorm veel prachtige accommodaties een heerlijk subtropisch zwembad met een te gekke waterglijbaan van maar liefst 103 meter lang! Kriebels in de buik, bocht na bocht.

Ga naar de website

Center Parcs
Laagheideweg 11 5966 PL Horst-America