Campingplaats Onder en Eindt

Camperplaats Onder en Eindt Helden

Sinds 2020 runnen Johan en Esther Peeters de kleinschalige Camperplaats Onder en Eindt, te Helden. De camperplaats is gelegen aan de rand van de Heldense bossen, met uitzicht op de strekkende aspergevelden. Graag vertellen Johan en Esther je meer over hun aspergebedrijf. 

Tijdens het seizoen (april, mei en juni) is de boerderijwinkel aan huis open, waar ze diverse asperge- en streekproducten verkopen, zoals huisgemaakte aspergesoep. 

De camperplaats telt 16 ruime plaatsen en is van alle gemakken voorzien. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

De omgeving

De Maas ligt op 5 kilometer afstand van de camperplaats, waar je kunt genieten van prachtig uitzicht. Het centrum van Helden ligt op 1 kilometer en het grotere centrum van Panningen ligt op 2 kilometer. Hier vind je veel leuke terrasjes en restaurants.

Vanuit de camperplaats zijn er tal van fietsroutes mogelijk en op 250 meter afstand begint het wandel- en natuurgebied Kwistbeekdal. Grenzend aan dit gebied ligt ook de Onderse Schans. Dat is een vluchtplaats voor gezinnen uit het buurtschap Onder in Helden tijdens de strooptochten van rondtrekkende bendes in de 80-jarige oorlog. 

Ga naar de website

Campingplaats Onder en Eindt
Baarloseweg 15A5988 NL Helden