Ontdek Limburg te paard

Ontdek Limburg te paard

Limburg is dé paardensportprovincie van de Euregio en is de perfecte regio om te paard of met een aanspanning buiten te rijden. Limburg mag dan misschien niet groot zijn, maar paardrijden kun je er fantastisch met 1.600 kilometer aan ruiter- en menroutes verspreid over de provincie.

Evenementenkalender

Limburg heeft een enorm breed aanbod aan paardenevenementen, waar veel recreatieve en prestatieve ruiters aan deelnemen. Hieronder is een overzicht te vinden van de leukste paardenevenementen in de regio. 

Een groot deel van de evenementen vindt plaats bij Equestrian Centre de Peelbergen. Een ideale plek om optimaal te genieten van paardensport. Er worden wedstrijden georganiseerd op regionaal, nationaal en internationaal niveau. In het gezellige restaurant kun je heerlijk genieten van vers bereide gerechten met een uitkijk op de pistes waar de paardensport beoefend wordt.  

Juli:

Augustus

September

Oktober

November

December

PaardenWelkom

Buitenrijden heeft de leukste plekjes verzameld waar paardenliefhebbers met hun paarden welkom zijn! 

Het PaardenWelkom label is zeer breed, hiermee wil Buitenrijden zo veel mogelijk ruiters en menners verder helpen naar de mooiste plekken waar ze met hun paard welkom zijn. De éne persoon zoekt een plek waar je tijdens je buitenrit je paard kan stallen en zelf even wat kan drinken en de andere persoon zoekt een volledige vakantie van een week en neemt daarbij zijn of haar paard mee. Voor ieder wat wils dus.

Klik hier voor alle PaardenWelkom locaties