Workshop Beauty with Biest

Workshop Beauty with Biest

Een boerderij is natuurlijk een heerlijke locatie om helemaal tot rust te komen. En daarmee is het dé ideale locatie voor een beautyworkshop. Kom genieten op de beauty farm en ontdek een nieuwe kant van het boerenleven! 

Tijdens de workshop maak je kennis met beauty producten op basis van colostrum, ofwel biest. Deze superfood heeft veel verschillende toepassingsmogelijkheden en werkt onder andere magisch op de huid. Dit komt door de grote hoeveelheid vitamines en mineralen die het bevat. Biest is 100% natuurlijk en wordt zelfs de nieuwe botox genoemd! Je zult versteld staan van het resultaat… 

Je start de workshop in de stal om kennis te maken met het moderne boerenleven en om te zien waar het product vandaan komt. Tijdens deze rondleiding is er ook tijd voor een fotomoment, natuurlijk helemaal in stijl met een overall! Hierna krijg je een supergezonde boerensmoothie en ga je aan de slag met de natuurlijke biestproducten. Denk aan gezichts- en handmaskers, gezichtsscrubs, crèmes en bodymilk. Na de 2,5 uur durende workshop ben je weer helemaal ontspannen en straalt je huid als nooit tevoren!  


Algemene informatie

  • De workshop Beauty with Biest duurt 2,5 uur. Dit arrangement is inclusief kijkje in de stallen, gebruiksleen boerentenue, laarzen/klompen, boerenzakdoek, petje, fotomoment, voor in de pauze een boerensmoothie/koffie/thee met een plakje boerencake, gezichtsmasker/handmasker met colostrum, colostrum gezichtsscrub & masker, -gezichtscrème, -bodymilk en de hand- & bodycrème.
  • De workshop Beauty with Biest start met minimaal 6 personen.
  • Neem na het boeken contact op met Het Hobbyschuurtje (carin@hethobbyschuurtje.nl) om tot een geschikte datum en tijd te komen.

Highlights

BEAB69~1.JPG

Maak kennis met het moderne boerenleven met een kijkje in de stallen.

BEB9CA~1.JPG

Maak de leukste en mooiste foto’s tijdens de fotomomentjes met boerentenue!

DSC09380-2.jpg

Kom tot rust bij de Beauty farm tijdens de workshop met de verschillende verzorgingsproducten van biest!

Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje
Lochterstraat 4 
6012 RD Haler (Leudal)

carin@hethobbyschuurtje.nl

hethobbyschuurtje.nl