Weidegolf op de boerderij

Weidegolf op de boerderij

Weidegolf is het leukste groepsuitje op de boerderij voor een familiedag, vriendenuitje, teamuitje of een vrijgezellenfeestje . En dat op een mooie, rustige locatie in Limburg, tussen de koeien! Klinkt als de perfecte combinatie toch? Weidegolf is een gezellige, sportieve activiteit voor jong en oud. Het weidegolf spel wordt gespeeld tussen de melkkoeien en het jongvee in de weilanden van activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje. Samen met je team en je tegenstanders volg je de route die je langs de 10 holes brengt. Met behulp van een weidegolfclub en een kleine voetbal (de weidegolfbal) probeer je in zo min mogelijk slagen de holes te bereiken. Het gevarieerde parcours met natuurlijke hindernissen zoals de melkkoeien, het jongvee, sloten, koeienvlaaien en boerderijobstakels zorgen voor komische momenten, waarmee de teams bonus-, of strafpunten kunnen verdienen. Na de uitleg kun je kiezen uit een kort parcours van 1,3 km of een lang parcours van ongeveer 2 km.
 

Algemene informatie

  • Het weidegolf arrangement in groepsverband vanaf 8 personen heeft een tijdsduur van ongeveer 2 uur. Inclusief koffie/thee of frisdrank met een stukje Limburgse vlaai.
  • Kinderen tot en met 5 jaar kunnen gratis deelnemen, dit dient wel even vooraf afgestemd te worden met Het Hobbyschuurtje.
  • Neem na het boeken contact op met Het Hobbyschuurtje (carin@hethobbyschuurtje.nl) om tot een geschikte datum en tijd te komen.

Highlights

weidegolf2.jpg

Beleef de weilanden rondom het Hobbyschuurtje van hole tot hole!

weidegolf.jpg

Ga het parcours aan met de vele natuurlijke hindernissen zoals de melkkoeien en jongvee!

weidegolf3.jpg

Zorg ervoor dat jouw team wint!

Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje
Lochterstraat 4 
6012 RD Haler (Leudal)

carin@hethobbyschuurtje.nl

hethobbyschuurtje.nl