Rondleiding en proeverij bij een echte ciderie

Rondleiding en proeverij bij een echte ciderie

Kom kijken, kom proeven!

Een kijkje in onze ciderie? Hoe gaat dat nou, cider maken, en welke appels gebruiken we? Al dit soort vragen beantwoorden wij in een proeverij.

Je krijgt uitleg over onze manier van cider maken, het hoe en waarom van historische appels en hoogstamboomgaarden en het verschil tussen de verschillende ciders. Je ziet onze ciderie van binnen en krijgt zo een goed beeld van het proces. Er is veel aandacht voor vragen en aan het eind van de rondleiding gaan we de cider gezamenlijk proeven. Afgewisseld met kleine hapjes die goed bij onze cider passen, krijg je een beeld van de smaken van cider en de combinatie met eten. Wij proberen er achter te komen waar ieders voorkeuren liggen. De ciders zijn namelijk zeer divers van smaak en ieder heeft zo zijn voorkeur, die net als bij wijn in de loop der tijd flink verandert.

Al met al ben je 2 uur bezig met deze reis door onze ciderwereld en hopen wij je een goed beeld van onze cider en vooral een leerzame en gezellige dag te bieden! Wij organiseren ook open proeverijen, neem contact op voor de eerstvolgende datum.

Ook proeverijen op maat, minder uitgebreid, of juist veel uitgebreider verzorgen wij graag. Denk aan de combinatie met een van onze prachtige wandelroutes door het Koelbroek (5km) of de Kraijelerheide (10 km) aangevuld met een bezoek aan onze ciderie gelegen aan de routes.

Algemene informatie

  • Er worden ook open proeverijen georganiseerd. Er kan contact opgenomen worden voor de eerstvolgende datum.
  • Arrangement kan geboekt worden vanaf 5 personen.
  • Neem na het boeken contact op met De Gerdeneer (info@degerdeneer.nl) om tot een geschikte datum en tijd te komen.

Highlights

extra afbeelding1.png

Krijg een beeld van het proces van cider tijdens de rondleiding door de ciderie!

extra afbeelding 2.png

Proef de cider en kom achter de combinatie van cider en hapjes!

De Gerdeneer
Sitterskampweg 105
5927 NJ Venlo

info@degerdeneer.nl