Overnachten langs het Pieterpad

Overnachten langs het Pieterpad

Venlo ligt aan de Pieterpad routes Swolgen-Venlo en Venlo-Swalmen. De Pieterpad routes rondom Venlo zijn veelzijdig en afwisselend. Het ene moment loop je in Nederland langs abdijen en musea om vervolgens in Duitsland door een bosrijk gebied te struinen. Prachtige natuurgebieden, de Maas, de binnenstad van Venlo, klei- en grindgroeves, kleine dorpjes en slingerende riviertjes wisselen elkaar af. Je moet niet verbaasd zijn als je hier of daar een ree tegenkomt. We brengen je naar het startpunt van de wandeling in Venlo of kunnen je daar aan het eind van de dag oppikken. Na afloop van zo’n prachtige wandeling is het goed toeven bij La Bienvenue. Met een borrel en de BBQ aan de rand van het zwembad of op je eigen privé-terras.

Op ons terrein, landelijk gelegen in buitengebied ’t Ven in Venlo, bevinden zich een gezellige, zeer ruime vakantiewoning én een gloednieuw, knus appartement. Beide verblijven zijn geschikt voor twee personen, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Heerlijk om te relaxen na een actieve dag. Je hebt een privé terras én tuin met op een paar stappen een heerlijk verwarmd zwembad. Goede WiFi, privé parking, rust en ruimte. Het bed is voor je opgemaakt en de handdoeken liggen klaar. 
 

Op verzoek kun je het arrangement uitbreiden met streekontbijt, pick-nick-streekpakket, streekpakket om 's avonds maaltijd te bereiden (niet in prijs inbegrepen). Heb je geen zin meer om te koken, dan boeken we voor jouw een tafel in één van de vele restaurants in Venlo.

Algemene informatie

  • O.b.v. beschikbaarheid la bienvenue
  • Eén van de vakantiewoningen is geschikt voor 3 personen (één slaapkamer) en beschikt over een ligbad
  • Op aanvraag mogelijkheid voor streekontbijt
  • Arrangement is aan te vullen met pick-nick-streekpakket voor onderweg of streekpakket om ’s avonds zelf de maaltijd te bereiden (al dan niet met bbq)
  • Arrangement duurt 2 dagen en is eenvoudig uit te breiden met extra overnachtingen aan de voor- of achterkant
  • Neem na het boeken contact op met Marc & Jacqueline Receveur (eigenaren la bienvenue), welkom@la-bienvenue.nl of 06 1610 1171

Highlights

Afbeelding6.jpg

Niets lekkerder dan een frisse duik in het zwembad na een lange dag wandelen

Afbeelding9.jpg

Prachtige Pieterpad routes in de omgeving van Venlo

Afbeelding7.jpg

Comfortabel en knus overnachten bij la bienvenue in 't Ven in Venlo (badkamer met ligbad)

Afbeelding8.jpg

Heerlijk nagenieten met een goed glas en een lekkere streekmaaltijd (zelf bereid of in één van de vele restaurants in Venlo)

Sfeerimpressie 

la bienvenue
Arenborgweg 92 5916 NM Venlo

06 16101171
welkom@la-bienvenue.nl

la-bienvenue.nl