Kerstdiner Dansant

Kerstdiner Dansant

Kerstdiner Dansant

Samen de feestdagen vieren bij Parkhotel Horst, waar altijd een magische sfeer heerst. Geniet van het stijlvolle Kerstdiner Dansant in het prachtig gedecoreerde restaurant dat volledig in kerstsfeer is. Tijdens dit feestelijke vier- of vijfgangendiner kun je ontspannen bijpraten, lachen en genieten van heerlijk eten, terwijl je gezellig samen bent.

Zorgeloos genieten van verrukkelijk Kerstdiner met live muziek  

Tijdens het Kerstdiner Dansant worden al je zintuigen geprikkeld. Het Parkhotel verzorgt bij binnenkomst een sfeervol achtergrondmuziekje, terwijl je geniet van een aperitief. In de loop van de avond worden verschillende gangen geserveerd. Tussen deze gangen door heb je de gelegenheid om te dansen, te genieten van de live muziek en de gezellige kerstsfeer in je op te nemen.

De koks van Parkhotel hebben een feestelijk en buitengewoon smakelijk menu samengesteld met verrassende gerechten. Op Eerste Kerstdag kun je genieten van een uitgebreid vijfgangendiner, terwijl op Tweede Kerstdag een heerlijk viergangendiner op je wacht. Uiteraard wordt ook voor perfect passende wijnen gezorgd, zodat je geniet van een voortreffelijke combinatie van bijzondere gerechten en heerlijke wijnen.

Prijzen

  • 1e Kerstdag 5-gangen diner à € 74,50 p.p.
  • 2e Kerstdag4-gangen diner à € 64,50 p.p.

Boeken en meer informatie kan via de website van Parkhotel Horst.

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961 NLHorst

info@parkhotelhorst.nl

parkhotelhorst.nl