Heerlijk familie arrangement

Heerlijk familie arrangement

 

Kom gezellig met de hele familie naar het Aardbeienland. De kannen met koffie, thee en aardbeienlandranja staan klaar, jullie hoeven alleen nog in te schenken. Als de groep compleet is brengen wij een vers stukje vlaai naar jullie toe. Daarna gaan de allerkleinste lekker spelen terwijl enkele volwassenen gezellig blijven kletsen aan een gereserveerde tafel. De kinderen van groep 5 t/m 8 geven we een leuke puzzeltocht die ze in het kabouterbos kunnen oplossen. Voor de jong volwassenen hebben we een uitdagende puzzeltocht. Durven ze de uitdaging aan?

Daarnaast verzorgen we een heerlijke lunch, bestaande uit een lekker soepje, harde en zachte broodjes en ambachtelijk brood van onze bakker. Natuurlijk staat er een kom vol zoete aardbeien, fruit, gemengde salade, warm vlees, eiersalade, ham en kaas, komkommers, frikandellen en kroketten. We zorgen voor kannen vol koffie, thee, melk en aardbeienlandranja.

Algemene informatie:

  • Buiten reguliere openingstijden openen we bij voldoende animo graag het park voor u!

 

 

  • Het arrangement is te boeken vanaf 10 personen. 
  • Neem na het boeken contact op met Het Aardbeienland (event@aardbeienland.nl) om tot een geschikte datum en tijd te komen. 

Highlights

aardbei-7.png

Het Aardbeienland kan niet wachten om je te ontvangen!

aardbei-9.png

De jongste kinderen hoeven zich geen moment te vervelen

aardbei-12.png

Lukt het jou en je kinderen om onze puzzels op te lossen?

3.jpg

Een overheerlijk buffet staat op je te wachten!

Het Aardbeienland
Kreuzelweg 3 5961NM Horst

event@aardbeienland.nl

aardbeienland.nl