Je eigen boeren/boerinnen kalender!

Je eigen boeren/boerinnen kalender!

Op zoek naar een leuk uitje in de Limburgse buitenlucht? Boek dan een fotoshoot bij Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje! Beleef het leven op de boerderij samen met je vrienden en/of familie en laat het vastleggen in een kalender! 

Tijdens de fotoshoot ervaar je op een leuke, informele manier hoe het er aan toe gaat op de boerderij. Na een ontvangst met koffie, thee en boerencake, kunnen de voorbereidingen beginnen! In een mooi boerentenue, bestaande uit een overall, rood geruite blouse, klompen, gekleurde laarzen en boerenzakdoek, gaan jullie op zoek naar de leukste plekken op de boerderij! Wat dacht je van een foto in de tractor? Een foto bij het vee in de wei of op de strooizolder? 

Boek je de fotoshoot ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest? Dan ligt er een speciale outfit klaar! Kiezen jullie een uitdagende boerenjurk, een overall of toch liever een tuinbroek? Gegarandeerd dat jullie deze dag nooit meer zullen vergeten en nog lang zullen lachen om de kalender!


Algemene informatie

  • De fotoshoot duurt 3 tot 3,5 uur. De boeking is inclusief twee consumpties, een plakje boerencake én een hilarische boeren/boerinnen kalender. Er is ruimte om één keer om te kleden tijdens de fotoshoot.
  • Een fotoshoot kan geboekt worden vanaf 8 personen.
  • Mocht je niet met 8 personen zijn maar wel graag een fotoshoot willen? Vanaf 6 personen is het ook mogelijk, maar dan dien je wel te boeken voor minimaal 8 personen. 
  • Neem na het boeken contact op met Het Hobbyschuurtje (carin@hethobbyschuurtje.nl) om tot een geschikte datum en tijd te komen.

Highlights

foto4.jpg

Beleef de vele locaties op de boerderij waar foto’s gemaakt worden voor op de boerenmeiden/boerenjongens kalender!

foto3.jpg

Schitter in een boerentenue met een overall, klompen, laarzen en een boerenzakdoek!

Sfeerimpressie 

Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje
Lochterstraat 4 
6012 RD Haler (Leudal)

carin@hethobbyschuurtje.nl

hethobbyschuurtje.nl