Dinnershow

Dinnershow

Welkom bij de meest indrukwekkende reünie van het jaar! Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol entertainment en culinair genot tijdens despeciale Kerst Dinnershow - De Reünie, gepresenteerd door de getalenteerde groep "Theater op Bezoek" bij Hotel Asteria Venray. Na een periode van afwezigheid zijn ze terug en schitteren ze op zaterdag 23 december bij Hotel Asteria Venray en verzorgen een memorabele avond voor jou.

 

Ons programma, onder leiding van "Theater op Bezoek," zal je verbluffen met een schitterende combinatie van zang en dans. De show brengt niet alleen succesnummers van voorgaande jaren, maar ook gloednieuwe verrassende acts, inclusief uiteraard enkele kerstnummers die je in de feeststemming brengen. Tijdens de show wordt gezorgd dat het je aan niets ontbreekt. De keukenbrigade van Hotel Asteria staat paraat om je te verwennen met een voortreffelijk viergangendiner, bereid met heerlijke seizoensproducten en het attente personeel serveert je onbeperkt binnenlands gedistilleerde drankjes. Deze avond vol entertainment en hartverwarmende momenten begint om 19:00 uur en eindigt om 23:30 uur, dus bereid je voor op een onvergetelijke ervaring.

Trap de feestdagen af met een onvergetelijke avond!

DEUR OPEN: 19:00 uur
START SHOW: 19:30 uur

TICKETS (online verkrijgbaar)
Entree: € 99,50

DINNERSHOW ARRANGEMENT: Nadat u genoten heeft van de show, het verrukkelijke diner en wellicht een glaasje wijn, wilt u natuurlijk niet meer naar huis rijden. Daarom hebben wij een speciaal arrangement samengesteld. Met ons Kerst Dinnershow arrangement ontvangt u een heerlijke overnachting inclusief ontbijt en toegang tot de Kerst Dinnershow - de Reünie.

TICKETS (online verkrijgbaar)
Dinnershow arrangement: € 159,50

Hotel Asteria
Maasheseweg 80a
5804 AD Venray

info@asteria.nl

asteria.nl