Asperge-arrangement (Parkhotel Horst)

Asperge-arrangement (Parkhotel Horst)

Wilt u de ultieme voorjaarsbeleving in Noord Limburg ervaren? Boek dan het culinaire Asperge arrangement van Parkhotel Horst!

Asperges, de Limburgse lekkernij die slechts tijdelijk verkrijgbaar is. Het moment om die tijd optimaal te benutten. Vanaf 11 april tot en met 25 juni biedt het Parkhotel Horst u dé gelegenheid om volop te genieten van deze specialiteit van het seizoen.

Met dit arrangement combineert u het Aspergemenu met een verblijf in het prachtige Noord-Limburg, de streek van het witte goud. Proef en beleef niet alleen tijdens uw verblijf in het Parkhotel de asperges, maar geniet ook thuis nog volop na van dit leuke uitje. U krijgt van het hotel namelijk asperges en een heerlijk recept van de chef mee naar huis.

 

Een prachtig uitje in het voorjaar

Het voorjaar is begonnen en dus ook het witte goud steekt haar kop weer uit de grond! Voor de ultieme voorjaarsbeleving boekt u het culinaire aspergearrangement bij Parkhotel Horst. Verblijf twee nachten in het prachtige Noord Limburg en ontdek de veelzijdige omgeving. Toegangskaarten voor ‘Openluchtmuseum de Locht’ zijn bij het arrangement inbegrepen*. Hier krijgt u goed beeld van het leven op het platteland in Noord-Limburg van 1850 tot 1950 en kunt u onder andere een bezoek brengen aan  Nationaal Asperge- en Champignonmuseum.

* Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden op de website van het museum.

 

Inhoud Aspergearrangement

  • Ontvangst met een heerlijk welkomstcocktail;
  • Twee overnachtingen in een comfortabele kamer;
  • Uitgebreid ontbijt in buffetvorm;
  • Tweemaal culinair 3-gangen (asperge)menu;
  • Gratis toegang tot ‘Streekmuseum de Locht’
  • Asperges en recept van de chef voor thuis.
  • Gratis toegang tot het zwembad;
  • Gratis Limburg Card (voor korting op de leukste uitjes in Noord Limburg)

Prijs: €199,50 p.p.

Boek direct op de website van Parkhotel Horst!

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961 NLHorst

info@parkhotelhorst.nl

parkhotelhorst.nl