Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje

Het Hobbyschuurtje

In het dorpje Haler, een rustige omgeving van Midden-Limburg ligt de activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje.

Nico en Carin Rietjens runnen samen een melkveebedrijf. Op een oppervlakte van ongeveer 47 ha. worden 95 melkkoeien en 55 stuks jongvee verzorgd. Naast het melkveebedrijf neemt Carin de creatieve, recreatieve en educatieve tak voor haar rekening. Het Hobbyschuurtje vindt het belangrijk dat de kinderen, maar ook de volwassenen weten hoe we op een duurzame en verantwoordelijke manier melk produceren. Met trots laten ze zien, horen, proeven en ruiken hoe het er op een modern melkveebedrijf aan toe gaat.

Sinds 2019 hebben Nico en Carin hun eigen beautylijn Beauty with Biest en gezondheidslijn Power with Biest, waar ze super trots op zijn. Het is namelijk een uniek streekproduct! De producten verkopen ze in hun beautyfarm of in de webshop. Daarnaast verkopen ze eigen gemaakte koeienhuiddecoraties en leuke koeien hebbedingen in de webshops SchitterRund en Koester.

Op zoek naar een binnen- of buitenactiviteit op de boerderij? Voor verschillende gelegenheden en groepen biedt Het Hobbyschuurtje voor zowel goed als slecht weer activiteiten en arrangementen aan. Bekijk ze hieronder! 

Onze arrangementen

Ga naar de website

Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje
Lochterstraat 4 
6012 RD Haler (Leudal)